Соцмережа X запустила сервіс аудіо- та відеодзвінків для користувачів Android

    59

    Незабаром користувачі соціальної мережі X (колишня Twitter), які взаємодіють з платформою за допомогою Android-програми, зможуть здійснювати аудіо- та відеодзвінки. Про це повідомив один із інженерів X, які працюють над реалізацією згаданих функцій. За його словами, нововведення стануть доступними з наступним оновленням Android-клієнта X.

    У серпні минулого року керівництво X анонсувало появу функції відеодзвінків на платформі, а в жовтні вона стала доступна користувачам програми соцмережі для iOS.

    Зазначимо, що прийняти дзвінок може будь-який користувач X, але зателефонувати лише платні передплатники. Це одна з можливостей, доступних тільки платним передплатникам платформи.

    Що стосується аудіо- та відеодзвінків, то користувачі можуть включати та вимикати їх у налаштуваннях конфіденційності та безпеки. Тут користувачі можуть обмежити список людей, які можуть дзвонити їм. Доступні варіанти, при яких надходитимуть дзвінки від людей з адресної книги, тих, на кого підписаний користувач, або від усіх верифікованих користувачів.

    X, як і раніше, прагне стати «додатком для всього», додаючи нові функції, які потенційно повинні привернути увагу споживачів. Наприклад, нещодавно на платформі була запущена система однорангових платежів між користувачами. Раніше також повідомлялося, що цього року на платформі з’являться функції на основі штучного інтелекту від компанії xAI, яка, як і соцмережа, належить Ілону Маску (Elon Musk).



    • інші новини