Свіжа бета iOS 17.3 почала ламати iPhone – Apple відкликала оновлення через три години після випуску

    1302

    Всього через три години після виходу других бета-версій iOS 17.3 і iPadOS 17.3 компанія Apple була змушена закрити до них доступ через помилку, яка виникала при завантаженні та призводила до зависання пристроїв.

    Власники мобільних пристроїв Apple, які вирішили встановити попередні версії iOS 17.3 та iPadOS 17.3, стали повідомляти на профільних ресурсах і в соцмережах про зависання при включенні гаджетів. Пристрої втрачали працездатність, і єдиним способом її повернути виявилася операція відновлення пристрою, тому Apple прийняла рішення видалити оновлення. Як тільки помилку буде усунуто, компанія випустить бета-версію знову.

    За однією з версій, помилка в iOS 17.3, що виникає при завантаженні, може бути пов’язана з функцією «Торкнутися ззаду» (Back Tap) — згадки про неї були виявлені в системних журналах, і деякі користувачі повідомили, що дана функція була включена на їх пристроях, звертає увагу MacRumors. Втім, ця версія ще не підтвердилася: в одних користувачів з включеною функцією «Торкнутися ззаду» оновлення встановилося благополучно, а в інших, хто не користувався, помилка виявилася — однозначний зв’язок поки не встановлений.



    • інші новини