Microsoft випустила ШІ-помічника Copilot для пристроїв на iOS та iPadOS: в чому його перевага

    498

    Microsoft випустила новий додаток Microsoft Copilot для iOS та iPadOS слідом за його виходом на платформі Android. Copilot, тепер доступний у Apple App Store, пропонує користувачам розширені функції ШІ, включаючи інтеграцію з ШІ-генератором зображень DALL-E 3 та доступ до передової моделі GPT-4 компанії OpenAI без оформлення платної підписки.

    Програма надає доступ до Microsoft Copilot (раніше відомого як Bing Chat) і працює аналогічно до мобільного додатку ChatGPT. Крім традиційних функцій, таких як можливість ставити запитання, складати електронні листи та резюмувати тексти, користувачі отримують можливість створювати зображення завдяки інтеграції з ШІ-генератором зображень DALL-E 3.

    Важливою відмінністю Microsoft Copilot від безкоштовної версії ChatGPT, яка використовує модель GPT-3.5, є доступ до GPT-4 — останньої та більш сучасної великої мовної моделі (LLM), розробленої OpenAI. Це дозволяє користувачам Copilot скористатися останніми досягненнями в області ШІ без оформлення платної передплати.

    Перейменування Bing Chat на Copilot — не просто зміна назви, а й частина стратегії Microsoft щодо створення окремого ШІ-сервісу, аналогічного ChatGPT. Запуск програми на різних мобільних платформах, а також створення окремого вебінтерфейсу для Microsoft Copilot, незалежного від Bing, наголошує на прагненні компанії запропонувати користувачам більш інтегрований та повноцінний досвід роботи з ШІ.



    • інші новини