Представлений кишеньковий робот AIBI – сучасний варіант тамагочі з вбудованим ChatGPT (відео)

    246

    Компанія LivingAI анонсувала сучасну версію тамагочі – кишенькового робота AIBI із вбудованим підключенням до ChatGPT. Пристрій має функцію віртуального вихованця, але виступає і як персональний помічник.

    AIBI підтримує голосовий інтерфейс – кишеньковий робот розповідає своєму власнику про погоду, дозволяє встановлювати будильники та нагадування. Підключений до вбудованої камери ШІ-алгоритм допомагає пристрою розпізнавати свого власника, а радар, що працює в міліметровому діапазоні, виявляє присутність людини.

    У голову AIBI вмонтовано три мікрофони, за допомогою яких він якісно сприймає людську мову. Робот підтримує діалог зі своїм користувачем, обробляючи деякі команди локально, а для розв’язання складних питань звертається до ChatGPT. Пристрій також оснащений модулем ближнього оптичного зв’язку, за допомогою якого два AIBI можуть потоваришувати та обмінятися інформацією про власників.

    https://youtu.be/crWaKaMQITo

    Нарешті, AIBI – це сучасний варіант тамагочі, оскільки тут є й функції віртуального вихованця, за яким потрібно доглядати: годувати, укладати врятувати і втішати, якщо занудиться. Вартість іграшки поки що не уточнюється.



    • інші новини