Українці не поспішають повертатися додому на різдвяно-новорічні свята

    632

    З наближенням різдвяних та новорічних свят прикордонники фіксують незначне збільшення потоку осіб та транспортних засобів в пунктах пропуску через державний кордон. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

    Як зазначається, кількість пропущених осіб за минулий тиждень зросла на понад 80 тис.,  і транспорту – на понад 13 тис. у порівнянні з попереднім тижнем.

    «Динаміка перетину кордону свідчить про незначну перевагу в’їзду громадян в Україну над виїздом. Разом з тим загальне збільшення пасажиропотоку відмічається як на в’їзд, так і на виїзд з України, через що на окремих напрямках фіксується і накопичення транспорту в обох напрямках», – сказано у повідомленні.

    У відомстві зазначили, що впродовж цих вихідних, 16-17 грудня, кількість перетинів кордону України на добу склала більш як 100 тис. осіб і близько 24 тис. транспортних засобів, тоді як тижнем раніше, прикордонники оформляли в середньому за добу 83 тис. осіб та 20 тис. транспортних засобів. Як бачимо, збільшення є, але не суттєве.

    Раніше повідомлялось, що чим довше триватиме війна, тим менше українців повернуться додому.



    • інші новини