Компанія Samsung почала розробку розумного кільця Galaxy Ring

    90

    Samsung розпочала розробку нового розумного пристрою, який буде виконано у форматі кільця на палець. У гаджеті під назвою Galaxy Ring будуть використовуватися компоненти японської компанії Meiko, повідомляє корейський ресурс The Elec.

    Розумні кільця – особливий клас пристроїв, які одягаються на палець. Одним з найбільш відомих виробників цих пристроїв є фінська Oura, гаджети якої мають різні сенсори, акумулятори і підтримку Bluetooth. Кільця Oura мають масу від 4 до 6 грамів та після 80-хвилинної зарядки забезпечують до тижня автономної роботи.

    Samsung тільки-но приступила до роботи над Galaxy Ring, і поки немає ніякої ясності про подальшу долю продукту – спільно з Meiko вона побудувала прототип, і по його вивченні буде ухвалено рішення про запуск масового виробництва. З одного боку, кільця ближче прилягають до людського тіла, ніж смарт-годинник, і повинні забезпечувати більш точні виміри. З іншого, на пальцях кровотік слабший, ніж на зап’ястях, а кільце, що занадто туго сидить, може призвести до помилок у вимірах.