YouTube Premium став дорожчим без будь-якого анонсу

    184

    Компанія Google непомітно і без будь-якого анонсу збільшила вартість передплати сервісу YouTube Premium. У США нова ціна становить 14 доларів на місяць проти колишніх 12 доларів.

    Вартість річної підписки зросла на 20 доларів до 140 доларів. Останній раз YouTube підвищував ціну на YouTube Premium (тоді назва була іншою) у 2018 році після анонсу YouTube Music. До речі, ціна підписки на останній також зросла: з 10 до 11 доларів на місяць.

    На запит Google підтвердила зростання цін, пояснивши це максимально банально:

    “Ми оновлюємо ціни для передплатників YouTube Premium та YouTube Music Premium у США, щоб продовжувати надавати відмінні послуги та функції. Ми вважаємо, що ця нова ціна відображає цінність YouTube Premium, яка дозволяє передплатникам насолоджуватися YouTube без реклами з фоновим та офлайн-відтворенням та безперервним доступом більш ніж до 100 мільйонів пісень за допомогою програми YouTube Music.”

    Даних про підвищення цін в інших регіонах поки що немає, але немає і будь-якої інформації, яка б вказувала на те, що такого підвищення найближчим часом не станеться.