Twitter почала тестувати функцію редагування повідомлень – поки вона доступна тільки за гроші

    54

    Сервіс мікроблогів Twitter цього місяця розпочне тестування довгоочікуваної функції редагування повідомлень. У програмі зможуть взяти участь лише користувачі, які оформили платну передплату Twitter Blue, а для відредагованих твітів буде доступна історія правок, йдеться у блозі компанії.

    Повідомлення можна буде редагувати лише в перші 30 хвилин після публікації — вони позначатимуться особливим значком і тимчасовою позначкою, вказуючи, що повідомлення було виправлено. На початкових етапах сервіс планує залучити до тестування функції невелику групу передплатників, щоб оперативно вирішувати можливі проблеми. Після закінчення початкового етапу в кінці місяця функція стане доступною більшій кількості користувачів Twitter Blue — розробники хочуть з’ясувати, як люди користуватимуться функцією на практиці.

    Віце-президент Twitter зі споживчих продуктів Джей Салліван (Jay Sullivan) у квітні зазначив, що функція редагування повідомлень є найбільш затребуваною за багато років, а ось колишній глава компанії Джек Дорсі (Jack Dorsey) побоювався зловживань і в 2020 році говорив, що вона мабуть, ніколи не з’явиться на платформі.

    Місяць тому Twitter підняла вартість преміум-підписки. Сьогодні вона включає можливість скасувати відправлення повідомлення, присутня панель навігації, що настроюється, добірки матеріалів від тих, на кого користувач підписаний, а також шестикутні картинки користувача при завантаженні NFT.

    Можливо, що редагування твітів ніколи не буде доступним для користувачів безкоштовної версії сервісу.

    Джерело: The Verge



    • інші новини