Три простих поради, які допоможуть захистити ваші дані у смартфоні

    1634

    Експерти назвали способи, за допомогою яких можна зберегти дані на мобільному пристрої, не завантажуючи додаткових програм.

    Безпека смартфона повинна бути на першому місці, тому що цей гаджет зберігає багато важливої ​​та особистої інформації. Щоб захистити свої дані, експерти порекомендували використати три прості способи.

    Насамперед, поставтеся серйозно до дозволів, які є у кожної програми. Наприклад, «карти» вимагають дозволу на дані про вашу геолокацію, а під час покупок гаджет може попросити дозволу на збереження ваших даних. Для того, щоб забезпечити захист своєї інформації, дозволи варто давати лише одноразові і у випадках, коли це дійсно необхідно.

    Окрім цього, варто обмежити відстеження реклами. Для цього потрібно перейти в налаштування браузера, вибрати розділ “Конфіденційність та безпека”, потім пункт “Блокувати cookie” та активізувати опцію “Не відстежувати”.

    Експерти також рекомендують свої особисті фотографії та файли зберігати в «Хмарі», якщо ви боїтеся їх втратити. Власники iPhone для цього можуть використати iCloud.

    Джерело: cursorinfo.co.il



    • інші новини