Міноборони США проведе слухання про НЛО — востаннє таке було понад 50 років тому

    142

    Наступного тижня комісія Палати представників США проведе відкрите слухання в Конгресі, яке буде присвячене невідомим літаючим об’єктам. Востаннє влада проводила подібне засідання понад 50 років тому. За ним слідуватиме закрите слухання в рамках програми Пентагону, відомої як «Група з ідентифікації та управління повітряними об’єктами».

    Під час слухань, призначених на 17 травня, розглядатимуться звіти американської розвідки, яка дала попередню оцінку 144 випадкам, пов’язаним із «непізнаними явищами у повітрі», зафіксованими з 2004 року. При цьому спеціалісти відомства зуміли дати пояснення лише в одному випадку.

    «Американський народ очікує і заслуговує на те, щоб його лідери в уряді та розвідці серйозно оцінили та відреагували на будь-які потенційні ризики для національної безпеки, особливо ті, що ми не можемо до кінця зрозуміти», — вважає член Палати представників від Демократичної партії Андре Карсон (Andre Carson).

    Голова Палати представників з розвідки Адам Шифф (Adam Schiff) додав, що майбутні слухання «дадуть громадськості можливість почути від експертів у цій галузі та лідерів розвідувальної спільноти про одну з найбільших загадок нашого часу та розірвати хибне коло надмірної секретності та спекуляцій з правдою та прозорістю».

    Джерело: edition.cnn.com