Redmi 10 стане найдешевшим смартфоном з 50-мегапіксельною камерою

    278

    Він також стане першим смартфоном з сенсором Samsung ISOCELL JN1.

    Компанія Redmi вже представила кілька моделей лінійки Redmi Note 10, включаючи Redmi Note 10S і Redmi Note 10T, а тепер до виходу готується смартфон Redmi 10, який пройшов сертифікацію Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).

    Смартфон Redmi 10 має модельний номер 21061119AG і працює під управлінням MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 11. Також підтверджено, що він буде поставлятися зі слотами для двох SIM-картами і підтримкою 4G LTE. Телефон буде доступний у версіях з 4/64, 4/128 і 6/128 ГБ пам’яті.

    Повідомляється, що основною родзинкою телефону стане 50-мегапіксельний датчик зображення Samsung ISOCELL JN1 в основній камері. Цей сенсор був представлений в червні цього року, він є найбільш компактним з 50-мегапіксельних датчиків зображення. З огляду на цінову політику лінійки, Redmi 10 стане найдешевшим смартфоном з 50-мегапіксельною камерою. Крім того, в основній камері будуть 8-мегапіксельний датчик з ширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельний сенсор з макрооб’єктивом.

    Очікується, що телефон буде побудований на базі однокристальної системи MediaTek. Раніше він вже був помічений в базах даних Євразійської економічної комісії, а також регуляторів Індонезії та Сінгапуру.

    Крім цього, смартфон раніше був відзначений в EEC (Євразійській економічній комісії) і декількох сертифікатах в Індонезії та Сінгапурі. Ці списки припускають можливий вихід на ці ринки.



    • інші новини