OnePlus Nord 2 першим продемонструє нову прошивку

    66

    На OnePlus Nord 2 встановлять прошивку з єдиною кодовою базою OxygenOS і ColorOS.

    OnePlus і Oppo взяли курс на зближення. Вони сподіваються, що це піде на користь обом компаніям, адже тепер їх команди будуть разом працювати над новими гаджетами і програмним забезпеченням. Заявлено, що інтеграція двох виробників дозволить пропонувати більш стабільні і швидкі оновлення.

    Зміни, що відбулися привели до того, що OnePlus внесла корективи в політику виходу оновлень і збільшила терміни підтримки флагманів. Крім того, було вирішено, що ColorOS і OxygenOS матимуть одну кодову базу. Тепер стало відомо, що OnePlus Nord 2 стане першим пристроєм компанії з прошивкою OxygenOS, заснованою на інтегрованій кодовій базі. Сама оболонка отримала порядковий номер OxygenOS 11.3.

    Глава підрозділу OnePlus по продуктах заявив про те, що інтеграція кодової бази не вплине на призначений для користувача досвід, смартфони будуть працювати плавно і швидко. Знову було заявлено, що перехід на єдину кодову базу продиктований бажанням пропонувати більш сучасні та стабільні поновлення. Серед іншого було повідомлено, що користувачі зможуть при необхідності розблокувати завантажувач на OnePlus Nord 2.

    Буде цікаво познайомитися з прошивкою OnePlus Nord 2, щоб зрозуміти, чи відбудуться насправді якісь зміни і як багато в OxygenOS буде від ColorOS.

    Джерело: mysmartprice