Подекранная камера Xiaomi Mi Mix 4 буде дійсно невидимою

    169

    Відомий інсайдер стверджує, що в Xiaomi Mi Mix 4 вдалося впоратися з одним з недоліків камери під дисплеєм.

    Серпень обіцяє бути багатим на прем’єри і свою лепту в низку анонсів внесе Xiaomi. Компанія представить відразу кілька пристроїв, серед яких, мабуть, найбільш очікуваним стане Xiaomi Mi Mix 4. Обіцяють, що його можна буде заряджати на рекордній швидкості і він запропонує підекранну камеру.

    На даному етапі компанії вдається зберігати в секреті Xiaomi Mi Mix 4 і його справжні зображення ми не бачили. Залишається тільки сподіватися на описи тих, хто в темі. Так, відомий мережевий інформатор Ice Universe порадував фанатів компанії своїм черговим постом.

    Він підтвердив, що Xiaomi Mi Mix 4 запропонує камеру під поверхнею дисплея. І головне – відведена під фронталку область не буде видна неозброєним оком. Супроводжував своє повідомлення інсайдер наочними зображеннями.

    Яким чином компанії вдалося домогтися потрібно ефекту, він не повідомляє. Нам залишається тільки чекати прем’єри Xiaomi Mi Mix 4, щоб перевірити, чи дійсно інженерам вдалося домогтися необхідної прозорості в місці розташування камери і чи не видна вона, якщо повернути смартфон під певним кутом.

    Джерело: twitter



    • інші новини