«Найрозумніша захисна маска» Razer Project Hazel вийде до кінця року

    46

    Razer оновила Project Hazel на основі відгуків, отриманих від фанатів.

    Під час презентації Razer на виставці E3 компанія представила оновлену інформацію про один з продуктів, анонсованих на виставці CES на початку цього року. Мова йде про Project Hazel, «найрозумнішу маску для обличчя в світі», яка є водонепроникною і стійкою до подряпин, при цьому маска обладнана змінними модулями з високою ефективністю фільтрації бактерій. Нагадаємо, маска оснащена підсвічуванням RGB, системою VoiceAmp з мікрофоном і динаміком, а також активним повітряним охолодженням.

    Razer оновила Project Hazel на основі відгуків, отриманих від фанатів. На додаток до подвійних змінних фільтрів N95 і прозорого дизайну, Razer додала внутрішнє освітлення, щоб показати обличчя користувача в умовах низької освітленості. Прозора частина маски тепер матиме спеціальне покриття, щоб дихання не заважало огляду.

    Компанія Razer також створила фільтр в Instagram, який дозволяє будь-кому приміряти маску віртуально. Щоб знайти фільтр, перейдіть на сторінку Razer в Instagram і відкрийте вкладку «Ефекти».

    Razer очікує високий попит на Project Hazel і буде продавати маску обмеженим тиражем. Продажі почнуться на початку четвертого кварталу цього року.

    Razer досі не надала жодної інформації про ціну Project Hazel.



    • інші новини