У Xiaomi Mix Fold 2 буде всього дві відмінності від Xiaomi Mix Fold

    36

    Головними відмінностями Xiaomi Mix Fold 2 від попередника стануть дисплей з високою частотою оновлення зображення і підекранна камера.

    За словами китайських інформаторів, нове покоління флагманського складного екрана Xiaomi Mix Fold, яке проходить під попередньою назвою Xiaomi Mix Fold 2, буде випущене в четвертому кварталі цього року.

    Очікується, що смартфон Xiaomi Mix Fold 2 буде оснащений технологією підекранної камери, яка буде розташовуватися під основним гнучким дисплеєм. Це зручніше, ніж у попередніх телефонів зі складним екраном, які можуть використовувати тільки зовнішній екран або задню камеру для відеодзвінків. Xiaomi Mix Fold 2 запропонує відеодзвінки на великому екрані.

    Крім того, повідомляється, що Xiaomi Mix Fold 2 запропонує збільшену частоту оновлення обох екранів (внутрішнього і зовнішнього). Смартфон як і раніше буде комплектуватися однокристальною системою Snapdragon 888. Він буде оснащений кремній-кисневим анодним акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

    В основній камері буде використовуватися головний датчик зображення роздільною здатністю 108 Мп з рідинним об’єктивом. Джерело додає, що головними відмінностями Xiaomi Mix Fold 2 від попередника стануть дисплей з високою частотою оновлення зображення і підекранна камера. Інших помітних відмінностей не буде.

    Залишається сподіватися, що Xiaomi Mix Fold 2 буде більш доступним як за ціною, так і по регіонах продажів.