Представлений Realme GT Neo Flash Edition

    37

    Відмінностей між Realme GT Neo і Realme GT Neo Flash Edition не багато.

    Пару місяців назад Realme випустила на китайський ринок смартфон Realme GT Neo, який відразу ж став бестселером, а тепер компанія анонсувала нову версію пристрою, яка отримала назву Realme GT Neo Flash Edition.

    Відмінностей між Realme GT Neo і Realme GT Neo Flash Edition не багато. Нова версія отримала жовтий колір, а потужність зарядки збільшена з 50 до 65 Вт (відповідний зарядний пристрій є в комплекті), при цьому Realme GT Neo Flash Edition оснащений акумулятором ємністю 4500 мАг.

    Realme GT Neo Flash Edition отримав AMOLED-дисплей діагоналлю 6,43 дюйма, роздільною здатністю 2400х1080 пікселів з підтримкою частоти відновлення 120 Гц і частотою дискретизації сенсорного шару 360 Гц. Екран займає 91,7% площі лицьової панелі. Також смартфон отримав однокристальну систему MediaTek Dimensity 1200 і флеш-пам’ять UFS 3.1.

    В основній камері встановлено 64-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX682, а також додаткові модулі роздільною здатністю 8 і 2 Мп. Також смартфон отримав модем 5G, адаптери Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 і NFC, стереодинаміки, стандартний роз’єм для навушників і порт USB-C.

    Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 11 з коробки з встановлений оболонкою Realme UI 2.0.