Samsung Galaxy Z Fold 3 з камерою від екраном вийде вже за місяць

    21

    Твердість скла за шкалою Мооса сягатиме 5, щоб смартфон легко витримував тривале використання стилуса S Pen.

    Згідно з останніми новинами, вже в травні або в червні цього року буде випущений складний смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3, в якому буде використовуватися підекранна камера нового покоління.

    Джерело додає, що Samsung Galaxy Z Fold 3 випередить Xiaomi Mi Mix 4, в якому також очікується поява фронтальної камери, захованої під поверхнею дисплея. Попри те, що така камера вже реалізована в ZTE Axon 20 Pro і з’явиться в ZTE Axon 30 Pro, смартфони цього виробника можна назвати масовими. Так що популяризація технології почнеться з появою на ринку Samsung Galaxy Z Fold 3, Xiaomi Mi Mix 4 і наступних моделей цих та інших іменитих виробників.

    Південнокорейські ЗМІ повідомляють, що Samsung Galaxy Z Fold 3 буде оснащений фронтальною камерою на розкладному головному екрані для здійснення відеодзвінків і інших функцій. В інших складних смартфонах для цих цілей необхідно використовувати додатковий екран.

    Діагональ екрану Samsung Galaxy Z Fold 3 буде зменшена з 7,6 до 7,5 дюйма, що також призведе до відповідного зменшення розміру корпусу, тому ємність акумулятора зменшиться з 4500 до 4380 мАг. Літієва батарея буде проводитися компанією Samsung SDI.

    Samsung Galaxy Z Fold 3 буде оснащений захисним склом нового покоління, більш товстим і міцним. Твердість за шкалою Мооса сягатиме 5, щоб смартфон легко витримував тривале використання стилуса S Pen.



    • інші новини