Вихід LG V70 ThinQ відкладений

    202

    Смартфони LG вмирають, є складнощі з випуском новинок.

    Напевно, вже немає тих, хто не знає, що мобільний бізнес LG дихає на ладан. Смартфони компанія випускає зрідка, а ті нечисленні моделі, які виходять, продаються мізерними тиражами. При цьому сама компанія розуміє, що щось йде не так і всі експерименти з дизайном і форм-фактором не здобули популярності.

    Проблема в тому, що сама LG не розуміє, що робити далі і куди рухатися. Не принесла плодів і зміна керівництва, тому розписавшись в тому, що вона не може самостійно впоратися з проблемами, було вирішено шукати покупця, готового взяти на себе величезну ношу. Але рішення про продаж так і не прийнято, LG буде і далі тягнути «лямку». Серія G прикрита і компанія зосередиться на випуску преміальних рішень в рамках серії LG V.

    Наступною новинкою повинен був стати LG V70 ThinQ на базі Snapdragon 888. Очікується, що серед іншого тут запропонують підтримку стилуса. Він відомий за назвою Rainbow і були чутки, що його представлять в березні нинішнього року. Але останні чутки говорять на користь того, що реліз LG V70 ThinQ відкладений. Змушена компанія перенести на більш пізній термін і вихід смартфона з розсувним дисплеєм Rollable. Коли в результаті можуть дебютувати новинки, не повідомляється.

    Джерело: mydrivers