Перші зображення Samsung Galaxy 21 і Galaxy Note 21 з підекранними камерами

    189

    І якісні рендери Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

    Відомий мережевий інформатор Ice Universe, який часто ділиться правдивою ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував дуже цікаві рендери прийдешніх смартфонів компанії Samsung.

    Спираючись на наявні відомості про смартфон Samsung Galaxy Note 20 Ultra, який недавно показали наживо у відеоролику, інсайдер створив якісні рендери смартфона. Він стверджує, що хоча вони не є офіційними, зображення максимально наближені до реальності. В цьому ми повинні переконатися відразу ж після появи офіційних рендерів.

    Рендери показують, що смартфон отримав зменшені рамки з усіх боків вигнутого дисплея, а також отвір під фронтальну камеру, який розташований в центральній верхній частині екрану.

    Ще більший інтерес викликали рендери флагманських смартфонів Samsung, які повинні вийти в наступному році. Імовірно, вони будуть називатися Samsung Galaxy 21 і Samsung Galaxy Note 21.

    В даному випадку Ice Universe не приховує, що ці зображення лише демонструють, якими можуть виявитися нові смартфони, хоча ніяких даних по них ще немає. Імовірно, в наступному році Samsung і інші виробники почнуть випуск смартфонів із захованою під поверхнею екрана фронтальною камерою. Нагадаємо дисплеї Visionox’s InV see з підекранними камерами вже увійшли в стадію масового виробництва.

    Ice Universe неодноразово першим надавав вичерпні відомості про прийдешні смартфони Samsung. Він спрогнозував анонс датчика зображення Samsung ISOCELL GN1, який був представлений через кілька днів після цього. Також він передбачив появу на ринку Xiaomi Mi Mix Alpha з оперізувальним екраном.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини