Huawei P40 Pro+ вийшов в Європі з поліпшеною камерою

    406

    Камери Huawei P40 Pro і P40 Pro+ поліпшили за допомогою EMUI 10.1.0.140.

    Смартфони Huawei P40 Pro і P40 Pro+ вже доступні на міжнародних ринках, хоча в них немає GMS (Google Mobile Services). Huawei робить ставку на свої сервіси HMS (Huawei Mobile Services) та магазин додатків AppGallery. Щоб підігріти інтерес до європейських версій смартфонів, компанія випустила оновлення EMUI 10.1.0.140, яке вносить поліпшення в камери смартфонів.

    Останнє оновлення EMUI 10.1.0.140 розміром 515 МБ приносить три основних зміни, всі вони пов’язані з камерами. Два з них націлені на поліпшення фотографій і відеороликів на фронтальну камеру. Третя зміна стосується поліпшення якості портретної зйомки в умовах недостатньої освітленості.

    Оновлення додає «розумне відстеження очей» в Huawei P40 Pro і P40 Pro+. Це дозволяє чітко відстежувати очі, роблячи фотографії та записуючи відеоролики. Це було реалізовано за допомогою ІЧ-датчика глибини поруч з фронтальною камерою в вирізі дисплея.

    Друга функція, орієнтована на поліпшення селфі, називається «компенсацією кільцевого освітлення». Нарешті третя функція — це режим Super Night Portrait 3.0, що дозволяє отримувати якісні портрети при слабкому освітленні.

    Джерело: ixbt.com