На Android і iOS з’явилася камера від Adobe з унікальними ефектами

    109

    Додаток може автоматично редагувати фотографії на основі технологій Photoshop і оптимізувати портрети за допомогою ШІ.

    Компанія Adobe випустила стабільну версію інтелектуального додатку камери Photoshop Camera – тепер він є для установки в магазинах Google Play і App Store для всіх користувачів. Новий сервіс використовує фірмовий штучний інтелект Adobe Sensei для розпізнавання об’єктів на фотографіях і рекомендації різноманітних ефектів. Анонс фоторедактора відбувся в листопаді 2019 року, з того моменту він перебував в режимі закритого попереднього тестування.

    Photoshop Camera пропонує понад 80 настроюваних фільтрів, які дозволяють легко редагувати селфі, пейзажі і фотографії їжі. Вони рекомендуються автоматично і працюють як в реальному часі (у відкритому видошукачі), так і на більш пізньому етапі після створення знімка. Бібліотека включає готові стилі в безлічі категорій: користувачі можуть вибрати портрет, студійне світло, арт, природне небо, космос і інші.

    Головною особливістю Photoshop Camera є унікальні ефекти, розроблені популярними художниками і артистами. Adobe спочатку оголосила про ексклюзивний набір у співпраці з американською співачкою Біллі Айлиш (Billie Eilish). Представлені в додатку ефекти безкоштовні, список обіцяють оновлювати постійно.

    Крім незвичайних фільтрів, Photoshop Camera може автоматично налаштувати тільки яскравість і тіні або оптимізувати портрет за допомогою ШІ. В останньому випадку фоторедактор незначно коригує особу або групу осіб (наприклад, прибирає мішки під очима), покращує освітлення і якість розмиття та усуває спотворення.

     



    • інші новини