Гей, Сірі, відкрий двері. Представлений розумний замок Xiaomi Smart Lock E

    108

    Якщо до вас прийшли гості, досить сказати «Ей, Сірі, відкрий двері».

    Сьогодні Xiaomi представила новий розумний замок Xiaomi Smart Lock E, який на стадії колективного фінансування можна буде придбати за ціною 126 доларів, а пізніше ціна збільшиться до 140 доларів.

    Розумний замок Xiaomi Smart Lock E підтримує шість способів розблокування, включаючи відбитки пальців, пароль, тимчасовий пароль, Bluetooth, Homekit і аварійний ключ. Він оснащений вбудованим дактилоскопічним датчиком. Компанія стверджує, що новий датчик має точність розпізнавання 98,5%.

    Завдяки підтримці Homekit пристроєм можна керувати за iPhone, iPad або навіть Apple Watch. Крім того, замком можна також керувати за допомогою голосових команд. Наприклад, якщо до вас прийшли гості, досить сказати «Ей, Сірі, відкрий двері».

    Xiaomi Smart Lock E працює від восьми акумуляторів, які повинні забезпечити до 18 місяців роботи. Коли рівень заряду акумуляторів опускається нижче 20%, на замку починає блимати червоний світлодіод, нагадуючи про необхідність заміни джерел живлення. У нижній частині замка знаходиться модуль аварійного живлення USB-C.

    Джерело: ixbt.com