Екран на 120 Гц в iPhone 12 Pro стане справжнім кошмаром для Android

    66

    120 Гц на iPhone можуть бути набагато кращими, ніж 120 Гц на Android.

    Відомий мережевий інформатор Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, зробив прогноз щодо використання екраном з частотою оновлення 120 Гц в смартфонах Apple iPhone.

    Цей інсайдер неодноразово першим надавав вичерпні відомості про прийдешні смартфони Samsung, а також першим надав відомості про появу в індустрії смартфонів з екранами-водоспадами, тому до його прогнозів цілком можна прислухатися.

    Отже, Ice Universe стверджує, що при частоті 60 Гц картина на дисплеї смартфонів Apple iPhone сприймається більш плавно, ніж на 60-Герцевих смартфонах, які працюють під управлінням Android. Джерело впевнене, що 120-Герцева екрани в iPhone будуть набагато кращими, ніж аналогічні дисплеї на смартфонах з Android.

    Крім того, він додав, що Apple вже запатентувала кілька нових способів взаємодії з екраном, які на Android просто неможливо буде повторити. Про що саме йдеться, поки не повідомляється.

    Якщо в iPhone 12 Pro буде екран з частотою оновлення зображення 120 Гц, це стане справжнім кошмаром для світу Android, – Ice Universe.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини