Meizu 17 Pro перетворюється на флагман мрії. Смартфон отримав суперзвук

    138

    Істотно збільшена гучність на середніх і низьких частотах.

    Компанія Meizu Technology продовжує розповідати про те, чому смартфон Meizu 17 Pro є ультимативним флагманом. Цього разу мова йде про звукову систему смартфона.

    На офіційній сторінці Meizu Technology в соціальній мережі Weibo було оголошено про те, що Meizu 17 і Meizu 17 Pro оснащені третім поколінням ультралінійних стереодинаміків.

    У порівнянні з традиційними ультралінійні динаміки пропонують істотно збільшену гучність на середніх і низьких частотах, при цьому створюється менше спотворень на максимальній гучності. В результаті невеликий пристрій демонструє дуже гучне і чисте звучання в широкому частотному діапазоні. Виробник додав, що звукова система Meizu 17 і Meizu 17 Pro порадує любителів слухати музику через зовнішні динаміки і дивитися фільми на смартфоні.

    Раніше було оголошено про тому, що в Meizu 17 Pro буде встановлено виготовлений на замовлення датчик зображення фронтальної камери. Його роздільна здатність складе 32 Мп, а об’єктив має кут огляду 129 градусів.

    Також виробник підтвердив, що в центрі світлодіодного спалаху буде розташовуватися найсучасніший 3D-датчик, а також додав, що за можливостями цього датчика смартфон не буде поступатися новітньому планшету Apple iPad Pro.

    Смартфон оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 865, швидкою оперативною пам’яттю LPDDR5 і флеш-пам’яттю UFS 3.1. Meizu 17 підтримує швидку бездротову зарядку Super Wireless mCharge, Wi-Fi 6 і оснащений модулем NFC для безконтактних платежів. Meizu 17 оснащений квадрокамерою з головним датчиком зображення Sony IMX686, роздільна здатність якого складе 64 Мп.

    Презентація очікується 8 травня.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини