Пригоди Samsung Galaxy S20 Ultra тривають. Оновлення преміального смартфона принесло нову проблему

    178

    Недавній апдейт найдорожчої моделі в серії флагманських смартфонів Samsung Galaxy S20 приніс не тільки квітневе оновлення безпеки Android, а й нову проблему.

    Користувачі, які встановили оновлення, почали скаржитися на форумах підтримки на дивне зелене свічення екрану. Виглядає це моторошно.

    Учасники спільноти Samsung Community підтвердили, що таке зеленувате світіння виникає, коли смартфон працює з частотою оновлення зображення 120 Гц і яскравістю вище 25%, а також коли заряд акумулятора знаходиться на низькому рівні.

    Даний ефект не спостерігається, якщо екран працює на 60 Гц. Щоб усунути проблему, можна просто встановити 60 Гц в налаштуваннях екрану або знизити яскравість на рівень менше ніж 30%. Проте, дивно вимагати такого заниження параметрів від користувачів преміального пристрою.

    Проблема виявилася у багатостраждальній міжнародній версії Samsung Galaxy S20 Ultra на основі фірмового процесора Exynos 990, користувачі якої вже скаржилися на « божевільний автофокус», недостатню продуктивність, перегрів і швидку розрядку акумулятора.

    Джерело: ixbt.com