Компанія Facebook випустила месенджер для зв’язку з близькими людьми через Apple Watch

    152

    Keep in Touch дозволяє відправляти текстові і голосові повідомлення близьким контактам з Facebook Messenger.

    Команда R&D-підрозділу компанії Facebook представила новий експериментальний додаток, що дозволяє завжди залишатися на зв’язку з найближчими людьми через розумні годинники Apple Watch. Він називається Keep in Touch (Kit) і працює за допомогою сервісу Facebook Messenger і QR-кодів.

    Відповідно до опису в App Store, щоб почати працювати з додатком, необхідно просканувати QR-код на годиннику або ввести код доступу на сторінці fb.com/devices. Потім користувачам пропонують вибрати контакт Messenger, з яким вони хочуть підтримувати зв’язок, використовуючи Kit. Додаток дозволяє відправляти текстові і голосові повідомлення, а також обмінюватися місцем розташування. Підтримуються смайлики, рукописне введення і навіть голосовий набір.

    У той час, як Facebook Messenger вже пропонує версію для Apple Watch, додаток Kit більше орієнтований на близькі контакти (хтось із членів сім’ї, родичів або друзів). Саме тому новий месенджер пропонує зовсім інший користувальницький інтерфейс, який побудований на спілкуванні з однією людиною.

    Keep in Touch – перший додаток для Apple Watch від команди NPE з внутрішнього відділу досліджень і розробок Facebook. На сьогодні розробники випустили безліч соціальних програм для різних платформ, але ті, які не знайшли відгуку в аудиторії, швидко закрилися. У Kit є шанс насамперед через інтеграції з Messenger. Крім того, додаток може виявитися особливо корисним під час пандемії COVID-19.

    На поточний момент Kit для Apple Watch можна завантажити тільки з канадського App Store.