Huawei дражнить анонсом нового телевізора

    46

    Кілька днів тому Huawei представила флагманський телевізор Huawei Smart Screen X65, який пропонується за ціною близько 3500 доларів, а тепер виробник опублікував тизер ще одного телевізора.

    Новий телевізор Huawei називає «корпоративним інтелектуальним екраном», подробиць про його характеристики поки що немає. Однак джерела стверджують, що основний акцент в даній моделі буде зроблений на розширенні функціональності, поліпшення можливостей розумної спільної роботи і використанні хмарних додатків.

    Оскільки це продукт корпоративного рівня, аудіовізуальну та розважальну функції буде відведено на другий план. Корпоративний інтелектуальний екран Huawei повинен мати можливість швидкого бездротового підключення до смартфонів і комп’ютерів, з його допомогою можна буде влаштовувати конференції, пристрій буде пропонувати ультрависоку роздільну задитність, низьку затримку, багатовіконний режим і інші можливості.

    Повідомляється, що телевізор отримає металевий корпус, а в його підставці будуть колеса, щоб пристрій було зручно переміщати по офісу.
    Презентація новинки очікується 17 квітня.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини