Samsung Galaxy M51 дивує кількістю кнопок на рендерах

    179

    Смартфон для чогось «отримав» два набори клавіш регулювання гучності.

    У мережі опубліковані рендери смартфона Samsung Galaxy M51 – потенційного наступника моделі Galaxy M40. Картинки викликають інтерес не тільки новизною моделі, а й рядом незвичайних рішень. Незрозуміло, чи є це помилкою дизайнерів, або Samsung справді наважилася на сміливий експеримент, але зображений на картинках Galaxy M51 отримав два набори клавіш регулювання гучності — вони розміщені симетрично на обох боковинах. Втім, не факт, що їх функції продубльовані. Як і не факт, що таке рішення піде в серію.

    Інша дивина — наявність стандартного роз’єму для навушників: він розміщений на верхній межі. Samsung коштувало великих зусиль (і призначеної для користувача критики), щоб відмовитися від такого рішення навіть в недорогих пристроях, і вкрай малоймовірно, що зараз компанія піде назад і поверне «джек».

    З інших особливостей смартфона, які можна відзначити на око, — сканер відбитків пальців на тильній панелі, потрійна камера, оформлена в дусі флагманів Galaxy S20, дисплей Infinity-O з врізаною по центру фронтальною камерою і порт USB-C.

    Очікується, що Galaxy M51 отримає екран діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю Full HD, платформу Snapdragon 720G або Snapdragon 662, 6 ГБ оперативної пам’яті і Android 10 з коробки. Вартість новинки повинна виявитися на рівні попередника — тобто в межах $250.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини