Redmi Note 9 Pro став героєм експрес-огляду

    153

    Про Redmi Note 9 Pro відомо багато. Ось тільки його ще не анонсували і презентація призначена на 12 березня. Новинку показували на рендерах і інсайдери розкривали її технічні характеристики, а зараз з’явився ролик, де продемонстрували дизайн і навіть частину «нутрощів», а також розповіли про начинку.

    Дізнатися практично все про новинку дозволив в’єтнамський блогер Дуонг Де. Що ми дізналися з ролика? Те, що смартфон отримає скляний корпус, квадрокамеру на тильній стороні, окремий слот для карт microSD і дисплей з круглим вирізом під селфі-камеру. Сканер відбитків пальців відправили на бічну грань.

    Блогер підтвердив, що Redmi Note 9 Pro побудований на базі Snapdragon 720G, володіє дисплеєм діагоналлю 6,67 дюйма роздільною здатністю 2400х1080 точок, акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг, 6 Гб оперативної пам’яті і флеш-модулем на 128 Гб. А ще тут буде фірмова оболонка MIUI 11 на базі Android 10 і основна камера з датчиками на 64 Мп + 12 Мп + 8 Мп + 2 Мп.

    Звернув увагу блогер і на те, що в одному з в’єтнамських інтернет-магазинів пропонують зробити попереднє замовлення на Redmi Note 9. За версію з 6/128 Гб оперативки просять $193. Правда, при цьому ритейлер перерахував характеристики, які приписують «прошці». До речі останні чутки говорять про те, що Redmi Note 9 не отримає чип серії Dimensity. Варто розраховувати на Helio G70.

    Джерело: youtube