Nubia Red Magic 5G отримає версію з прозорою тильною кришкою

    149

    Наступного тижня пройде презентація Nubia Red Magic 5G, який вже не отримає титул першого ґеймерського смартфона з підтримкою 5G. Всіх «обскакали» Black Shark 3 і Black Shark 3 Pro. Проте, дещо цікаве і відмінне від конкурентів новинка запропонує.

    Ігровий Red Magic 5G отримає версію Transparent Edition, фішкою якої буде, перш за все, дизайн. Хлопці з Nubia взяли вже випробуваний на ринку прийом з прозорою тильною кришкою. Крізь прозору область користувач зможе бачити SoC Snapdragon 865, модуль Wi-Fi і чип оперативної пам’яті LPDDR5.

    Відкривається погляду і кулер для охолодження, який здатний працювати на швидкості 15 тисяч обертів на хвилину. Він і система рідинного охолодження повинні остуджувати гарячу вдачу смартфона при пікових навантаженнях і ігри повинні йти стабільно на максимальних налаштуваннях.

    Прем’єра Nubia Red Magic 5G відбудеться 12 березня. Смартфон має запропонувати OLED-дисплей з частотою оновлення 144 Гц, до 16 Гб оперативної пам’яті, підтримку Wi-Fi 6, потрійну камеру з головним сенсором на 64 Мп і батарейку на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 55 Вт.

    Джерело: gizchina.com



    • інші новини