Xiaomi готується бомбардувати ринок трьома новими смартфонами

    215

    У минулому році чипмейкер MediaTek анонсував нове сімейство мобільних чіпів Dimensity, які створені з орієнтиром на 5G-смартфони. Першим представником нової серії став флагманський 7-нанометровий Dimensity 1000, який за рівнем продуктивності обходить чипи 700 серії Snapdragon. Трохи пізніше до нього приєднався середнього рівня Dimensity 800.

    Нові однокристальні системи вийшли цікавими і інтерес до них почали проявляти цілий ряд китайських виробників. Серед них і Xiaomi. Компанія готує три смартфони на базі нових процесорів, а повідомив про це головний редактор видання XDA-Developers Мішааль Рахман.

    Схоже, що необхідні підказки вдалося знайти в прошивці MIUI. Про характеристики смартфонів практично нічого невідомо. Але, судячи з кодових іменах, сама Xiaomi вважає, що вони голосно заявлять про себе на ринку. Інакше як трактувати те, що виробник придумав для новинок такі гучні кодові назви «bomb», «pre-bomb» і «atom».

    З якими іменами новинки дебютують на ринку і коли може відбутися анонс, відомостей немає. Зараз у компанії є справи важливіші — анонс флагманів Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Prо.

    Джерело: twitter



    • інші новини