Журналісти перевірять, чи переживе Motorola Razr 2019 100 тисяч згинань?

    82

    У минулому році Samsung представила Galaxy Fold і на презентації заявила про те, що гнучкий смартфон без проблем витримає 200 тисяч циклів розкладання/складання. Журналісти народ цікавий, вони люблять перевіряти на практиці заяви виробників. Репортери CNET тоді організували тест на живучість Galaxy Fold в прямому ефірі.

    Аналогічна екзекуція тепер чекає і Motorola Razr 2019. Журналісти CNET влаштують прямий ефір на своєму YouTube-каналі, метою якого показати в режимі реального часу тест на згинання розкладачки з гнучким дисплеєм. Мета – перевірити чи витримає смартфон 100 тисяч циклів розкладання/складання.

    Автори тесту акцентують увагу, що випробовувати на міцність вони мають намір смартфон, який придбали самі. У прямому ефірі вони розпакують новинку, зроблять швидкий огляд і після цього відправлять її на роботизовану установку FoldBot, яка буде згинати й розгинати смартфон.

    Нагадаємо, що Samsung Galaxy Fold без проблем для себе зміг пережити понад 100 тисяч згинань. Перша проблема з ним трапилася на 119 358 згині, коли смартфон заклинило і потім на екрані з’явилися зони з битих пікселів. На 120 268 згині складаний механізм зламався і одна половина дисплея «померла».

    Джерело: cnet.com