Xiaomi: ми будемо першими. Snapdragon 865 дебютує в нашому смартфоні

    106

    Xiaomi любить бути в чомусь першою і ставити рекорди. Так, компанія першою вивела на ринок смартфон з 108 Мп камерою і першою запропонувала бездротовий зарядний пристрій потужністю 30 Вт. У найближчій перспективі — першою випустить на ринок смартфон зі Snapdragon 865.

    Про те, що піонером на ринку з новою апаратною платформою буде Xiaomi, ми чуємо не вперше. В кінці минулого року про це заявив глава компанії Лей Цзюнь, а тепер серйозність намірів підтвердив президент Лін Бін. Він стверджує, що Xiaomi першою випустить флагман з Snapdragon 865.

    Немає сумнівів, що первістком стане Xiaomi Mi 10 і, можливо, амбіції компанії засновані на тому, що флагман повинен надійти в продаж раніше флагманів серії Samsung Galaxy S20.

    Анонс південнокорейських флагманів відбудеться 11 лютого, а в продаж вони повинні надійти 6 березня. Тоді як, за чутками, Xiaomi Mi 10 представлять 13 лютого і вже 14 лютого стартують його продажі. Є і передбачення, що анонс новинки Xiaomi влаштує 11 лютого за кілька годин до прем’єри Galaxy S20.

    Крім того, спільноті XDA Developers, яке регулярно «патрає» прошивки, вдалося знайти в ПЗ інформацію, яка вказує на те, що Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro отримають в основній камері датчик на 108 Мп. Швидше за все мова йде про Samsung ISOCELL Bright HMX. Було також знайдено підтвердження, що новинки базуються на Snapdragon 865 і працюють на Android 10 з оболонкою MIUI 11.

    Джерело: gizmochina



    • інші новини