Tesla забезпечена замовленнями на Cybertruck на три роки вперед

    103

    Про це заявив сам Ілон Маск.

    Під час підведення підсумків роботи Tesla за четвертий квартал минулого року спливла дуже цікава подробиця про обсяги замовлень пікапа Cybertruck. Багато напевно пам’ятають, що після його прем’єри Ілон Маск (Elon Musk) став публікувати в Twitter дані про кількість замовлень, причому рахунок відразу пішов на десятки, а потім і на сотні тисяч. Але в якийсь момент статистика на сторінці Маска в Twitter з’являтися перестала. Багато тоді вирішили, що «струмок вичерпався», і Tesla вже пишатися особливо нічим. Виявилося, що все не зовсім так.

    На заході главі Tesla безпосередньо поставили запитання – скільки Cybertruck компанія збирається відвантажувати. На що Маск відповів «Ми не коментуємо цифри докладно, за винятком того, що попит набагато більший, ніж ми могли б зробити за три-чотири роки, щось в цьому роді».

    Іншими словами, наводити статистику замовлень пікапа вже ніякого сенсу немає – виробничий план сформований на роки вперед. Для сучасної автоіндустрії ситуація парадоксальна. Напевно найбільші автоконцерни хотіли б, щоб і у них із замовленнями все було так само. Але для цього в штаті потрібно мати власного Маска.

    Джерело: insideevs