Realme C3 повністю розсекречений за тиждень до анонсу

    187

    Flipkart опублікував основні характеристики Realme C3.

    Компанія Realme вже розіслала запрошення на презентацію смартфона Realme C3, який розглядається як головний конкурент поки не анонсованого Redmi 9A. А тепер великий індійський ритейлер Flipkart опублікував основні характеристики новинки, залишаючи трохи простору для уяви.

    В Індії Flipkart часто виступає першим магазином, де новинки з’являються в ексклюзивному порядку. Так що поява мікросайту про Realme C3 зовсім не дивно.

    Realme C3 оснащується 6,5-дюймовим екраном з каплевидним вирізом під фронтальну камеру, подвійною основною камерою на 12 Мп, акумулятором ємністю 5000 мАг. Заявлений час автономної роботи становить 30 днів в режимі очікування, 439 годин в режимі розмови, 19,4 години в режимі стрімінгу музики, 20,8 години перегляду Youtube або 10,8 години гри в популярну PUBG.

    Він стане першим смартфоном на основі однокристальної системи MediaTek Helio G70, 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 або 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

    Все це є великим кроком вперед в порівнянні з торішнім Realme C2. Точна ціна поки не оголошена. Презентація Realme C3 призначена на 6 лютого.

    Джерело: 91mobiles