Знайдено перші подробиці про фітнес-браслет Redmі

    103

    Ще в листопаді минулого року глава Redmi Лю Вейбінг заявив про те, що компанія вийде на ринок переносної електроніки зі своїми смарт-годиниками. Але, як виявилося, перший крок в новому для себе амплуа виробник зробить випуском фітнес-трекера.

    Характеристики та візуалізація новинки були знайдені в надрах додатка Mi Fit китайським інсайдером @Digital Chat Station. Судячи з зображення, новинка отримає типовий для фітнес-браслетів дизайн зі знімною капсулою, куди вбудовані всі «мізки» ґаджета. Тут встановлять невеликий екран з сенсорною кнопкою, виконаною у формі тонкої білої риски.

    Інформація, знайдена в додатку, вказує, що новинка запропонує будильник, модуль NFC і датчик вимірювання частоти серцевих скорочень, а також за допомогою нього можна буде управляти відтворенням музики.

    На даний момент Redmi не озвучують час виходу першого фітнес-трекера під власною маркою. Також компанія зберігає мовчання про те, яким функціоналом він зможе похвалитися.

    Нагадаємо, що свій браслет для фітнесу має намір випустити й компанія Realme, а його анонс відбудеться в 2020 році. Схоже, що з виходом новинок від Redmi й Realme на ринку фітнес-трекерів загостриться конкуренція. Майже напевно ґаджети будуть в одному ціновому сегменті й користувачів чекає нелегке завдання вибирати, чиєму продукту віддати перевагу.

    Джерело: Gizchina