Оголошена дата старту продажів оновленого Motorola Razr

    149

    У листопаді минулого року Motorola представила оновлену розкладачку Razr, що відповідає сучасним трендам. Це перший складаний смартфон з гнучкою матрицею в форм-факторі розкладачки, який з’явився на ринку. Під час анонсу компанія пообіцяла, що продажі новинки стартують 9 січня і оцінили її «всього» в $1499.

    Але наміченого графіку виходу Motorola Razr не було дотримано. Компанія відклала час появи розкладачки на ринку. Правда, очікування не буде довгим і тяжким.

    Сьогодні компанія оголосила, що 6 лютого смартфон надійде на прилавки магазинів в США, а приймання попередніх замовлень стартує 26 січня. Компанія заявляє, що попит на складаний смартфон виявився вище очікуваного, але якісь цифри, які підтверджують це, наводити не стала.

    Нагадаємо, що «воскреслий» Motorola Razr наділений гнучким 6,2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2142х876 точок і додатковим невеликим екраном діагоналлю 2,7 дюйма роздільною здатністю 800х600 пікселів. У смартфона є фронталка на 5 Мп, основна камера на 16 Мп, чіп Snapdragon 710 і сканер відбитків пальців на підборідді.

    В арсеналі характеристик апарату 6 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувач на 128 Гб, акумулятор ємністю 2510 мАг і швидка зарядка потужністю 15 Вт.

    Джерело: theverge