Бездротова зарядка в OnePlus 8 Pro реальність?

    111

    Можливість заряджати мобільний пристрій без проводів з’явилася досить давно. Але, не у користувачів, що віддають перевагу апарату OnePlus. Схоже, що в цьому році збудеться мрія шанувальників смартфонів OnePlus – компанія зважилася на довгоочікуваний крок і нове покоління флагманів отримає бездротову зарядку.

    Про це свідчить інформація від відомого інсайдера Max J. Джерело вказує на те, що OnePlus 8 Pro отримає підтримку бездротової зарядки.

    До недавнього часу OnePlus скептично і прохолодно ставилася до такого способу зарядки. Головним аргументом на користь відмови від її реалізації стала швидкість зарядки смартфона. Глава компанії не раз заявляв про те, що вона значно нижча від провідної, тому вони не бачать практичної користі від такої новації.

    Правда, він не відкидав можливість появи бездротової зарядки в майбутньому. Приріст швидкості та вдосконалення технології називалися як ключові умови для того, щоб компанія розглянула можливість її реалізації.

    Якщо OnePlus 8 Pro дійсно буде заряджатися таким способом, то, швидше за все, перевага буде віддана стандартному рішенню Qi, яке простіше і дешевше в реалізації. А ще компанії доведеться стати членом консорціуму бездротової електромагнітної енергії.

    Джерело: twitter



    • інші новини