Xiaomi і Realme б’ють рекорди продажів. Конкуренти продали понад 6 мільйонів смартфонів за кілька днів

    286

    Дві популярні китайські компанії Xiaomi і Realme оголосили, що на цьому тижні вони продали в Індії понад 6 мільйонів смартфонів. Ці продажі пояснюються щорічним святом Дівалі, який відзначають в кінці жовтня, але святкування починається в перших числах місяця.

    Тільки Xiaomi продала більше 5,3 мільйона пристроїв в Індії через офіційний сайт Amazon.in і Flipkart. Сюди увійшли портативні акумулятори, Bluetooth-динаміки, фітнес-трекери, навушники, розумні телевізори і смартфони. Китайська компанія пропонує величезний асортимент продуктів, але якщо говорити тільки про смартфони, то Xiaomi реалізувала в цілому 3,8 мільйона одиниць.

    Швидкозростаюча дочірня компанія Oppo, яка отримала назву Realme, реалізувала понад 2,2 мільйона смартфонів за той же період. Також повідомляється, що Realme була лідером в категорії смартфонів на сайті Flipkart.

    Компанія Realme швидко завойовує популярність завдяки своїм останнім смартфонам, які пропонують першокласні характеристики за низькими цінами. Зараз компанія готує до випуску смартфон Realme X2 Pro, який оснащений Snapdragon 855+, 64-мегапіксельною камерою і має дуже привабливу ціну.

    Джерело: Gizchina