Одні можливості, різні габарити. Фінальні характеристики і комплект постачання Google Pixel 4 і Pixel 4 XL

    142

    Є функція розпізнавання жестів, розблокування по обличчю користувачів, стереодинаміки, роз’єм USB-C, а також спеціальний процесор Titan M.

    У мережі з’явилися фінальні характеристики смартфонів Google Pixel 4 і Pixel 4 XL, які повинні бути офіційно анонсовані 15 жовтня цього року.

    Google Pixel 4 і Pixel 4 XL отримають екрани Smooth Display з частотою оновлення до 90 Гц. Google Pixel 4 XL має діагональ екрану 6,3 дюйма, Google Pixel 4 – 5,7 дюйма при роздільній здатності 3040×1440 пікселів і Full HD+ відповідно.

    Обидва смартфони побудовані на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 855, вони оснащені 6 ГБ оперативної та 64 або 128 ГБ незалежної пам’яті.

    Google Pixel 4 і Pixel 4 XL отримали подвійну основну камеру в квадратному модулі з основним датчиком зображення 12 Мп (Dual-Pixel) і допоміжним 16 Мп, який оснащений телеоб’єктивом.

    Є функція розпізнавання жестів, розблокування по обличчю користувачів, стереодинаміки, роз’єм USB-C, а також спеціальний процесор Titan M, який відповідає за безпеку призначених для користувача даних.

    Ємність акумуляторів Google Pixel 4 і Pixel 4 XL становить 2800 і 3700 мАг відповідно. З коробки вони працюють під управлінням операційної системи Android 10, яку гарантовано будуть оновлювати протягом трьох років.

    У комплект постачання буде входити телефон, метровий кабель USB-C, зарядний пристрій, перехідник Quick Switch Apadter, скріпка для слота SIM-карти та керівництво користувача.

    Джерело: Slashleaks