Розмовляти з окулярами та кільцем? Amazon представила дивні пристрої – Echo Frames і Echo Loop

    118

    Обидва поки експериментальні.

    Сьогодні компанія Amazon представила просто величезну кількість нових пристроїв з інтегрованим помічником Alexa. Про навушники ми вже розповіли Echo Buds, тепер прийшла черга, ймовірно, найбільш незвичайних новинок.

    Мова про окуляри Echo Frames і кільце Echo Loop. Варто відразу зауважити, що це поки частково концептуальні пристрої. Amazon випустить їх на ринок, але в обмеженій кількості. І лише в разі, якщо попит буде вищим від певного рівня, компанія збільшить постачання.

    Отже, відомо про новинки поки небагато. Окуляри Echo Frames виглядають, як звичайні окуляри, якщо не брати до уваги трохи потовщених дужок. Власне, в більшій мірі це дійсно просто окуляри, бо тут немає ні камер, ні екранів. Окуляри дозволяють спілкуватися з інтегрованим в них голосовим асистентом Alexa, який відповідає, використовуючи якусь технологію open-ear.

    Судячи з усього, це просто спрямовані динаміки. І окулярам потрібно з’єднання зі смартфоном, оскільки у них немає модуля Wi-Fi або модему стільникового зв’язку. В результаті окуляри можна використовувати, як голосовий асистент, в них можна слухати музику або здійснювати дзвінки.

    Автономність Amazon дорівнює одному дню. Це за умови 40 взаємодій з Alexa, 45 хвилин програвання музики, 20 хвилин телефонних розмов і 90 повідомлень. Вартість новинки – 180 доларів, але це на запрошення. Звичайна ціна складає 250 доларів.

    Кільце Echo Loop – це ще більш незвичайний продукт. Це просто кільце або перстень з інтегрованим помічником Alexa, динаміком і мікрофоном. Так, Amazon пропонує розмовляти з кільцем. Для активації асистента тут є кнопка.

    Як і в випадку окуляр, це пристрій, який вимагає сполучення зі смартфоном. Також можна відзначити титановий корпус і автономність в один день. Ціна – 130 доларів на запрошення і 180 доларів — без такого.

    Джерело: Amazon