Представлена ​​прошивка Flyme 8, графік виходу на різних смартфонах Meizu

    190

    На презентації компанія нагадала, що з моменту випуску Flyme 7 пройшов 491 день.

    Компанія Meizu на цьому тижні анонсувала фірмову оболонку Flyme 8, заявивши, що це легка і енергійна прошивка з новою концепцією дизайну Alive Design.

    Перша офіційна бета-версія вже випущена, стабільна збірка буде доступна в листопаді для перших 10 смартфонів, включаючи Meizu 16S Pro, 16S, 16X, 16th, 16th Plus, Meizu 15/15 Plus, M15, Meizu Pro 7 High Edition, Pro 7 Plus і Note 6.

    У грудні Flyme 8 з’явиться на смартфонах Meizu 16Xs, M15, Pro 7, Note 9, Note 8, X8, Pro 6 Plus, Pro 6S, Pro 6, Pro 5, MX6, а також моделях Blue Charm: 6, E3, X6, Note 5, Max і E.

    На презентації компанія нагадала, що з моменту випуску Flyme 7 пройшов 491 день. Цей час розробники витратили на перемальовування інтерфейсу і пропозицію ряду нових функцій. При створенні «живого дизайну» розробники ставлять в основу гармонію всіх елементів системи, а в макеті настільних іконок використовується схема 4X6. Також оновлені іконки самих додатків, які стали виглядати суворіше.

    Flyme 8 отримав режим Small Window Mode 2.0, який підтримує відкриття деяких додатків поверх інтерфейсу. Наприклад, ви можете використовувати WeChat, паралельно граючи в гру.

    Оновлений режим гри Firepower Full до версії 4.0, а також покращений запис того, що відбувається на екрані. Також покращена стабільність стільникового сигналу. Крім того, оболонка має оновлений нічний режим камери, який буде фокусуватися на деталях і дозволить отримувати якісні фотографії в умовах недостатнього освітлення. Фронтальна камера тепер використовує дисплей в якості спалаху.



    • інші новини