Опубліковані подробиці про смартфони Google Pixel 4 і Pixel 4 XL. Чим здивують?

    84

    Ємність акумулятора Google Pixel 4 стане навіть меншою, а ось ємність акумулятора Google Pixel 4 XL трохи збільшиться.

    У розпорядженні джерела виявилися подробиці про перспективні смартфони Google Pixel 4 і Pixel 4 XL. Найцікавіша новина — у них будуть екрани з підвищеною кадровою частотою.

    Такі дисплеї спочатку були прерогативою ігрових моделей, а зараз з’являються і у флагманів. Високою кадровою частотою спочатку міг похвалитися OnePlus 7, потім приблизно до тих же 90 Гц розігнали екран Xiaomi Mi 9, ну а в Google Pixel 4 і Pixel 4 XL екрани OLED з кадровою частотою 90 Гц будуть від початку. Вони отримають маркетингову назву «Smooth Display». Діагональ молодшої моделі – 5,7 дюйма, старшої – 6,3 дюйма.

    Камери в смартфонах виявляться подвійними. Основний датчик роздільною здатністю 12 Мп з’єднають зі звичайним об’єктивом, в додатковому модулі буде датчик роздільною здатністю 16 Мп і телеоб’єктив. А ось модуль з надширококутним об’єктивом з’явиться, швидше за все, тільки в Pixel 5.

    Є дані і про ємності акумуляторів, але тут особливо радіти нічому. Ємність батареї Google Pixel 4 навіть зменшиться: зараз – 2915 мА · год, а стане – 2800 мА · год. Ємність Google Pixel 4 XL збільшиться, але не сильно: з 3430 до 3700 мА · год. Обидві моделі побудовані на SoC Snapdragon 855, оснащені 6 ГБ ОЗУ і будуть запропоновані в США в версіях з 64 і 128 ГБ флеш-пам’яті.

    Також Google Pixel 4 отримають стереофонічні гучномовці, модуль безпеки Titan M як в Pixel 3 і найсвіжішу версію ОС Android з гарантією трирічної підтримки. Прем’єра новинок відбудеться в жовтні на щорічному заході Made by Google.