Найкращі пляжі Італії для незабутнього відпочинку (10 фото)

10816

Якщо Ви прямуєте до Італії і хочете знати, де знаходяться кращі пляжі, щоб розслабитися і увібрати ласкаві промені знаменитого середземноморського сонця, то Вам допоможе наша добірка. Сюди включені десять кращих пляжів Італії для Вас і Ваших друзів, які неодмінно варто відвідати. Тут є і міські пляжі, що містяться в повному порядку, і таємні, про які знають лише місцеві жителі.

1. Таорміна, Сицилія.

Коли справа доходить до старовинних райських куточків, Ви не знайдете таку кількість райських місць в іншій частині Європи, тільки в Італії. Таке визначення найбільш близько підходить невеликому місту в провінції Мессіна. Село розташоване на кручах біля Іонічного моря, тих самих кручах, з видом на дивовижну затоку і пляж Таорміна. Це місце було туристичною визначною пам’яткою протягом кількох сотень років, і добре підійде як для сімейного відпочинку, так і для відпочинку в компанії друзів. Серед пляжів Італії Таормінане добре відомий, але за своєю красою він заслужено займає місце в нашому списку.

пляжи италии

2. Саліна, Сицилія.

Саліна – один з Еолійських Островів. Тут знаходиться один з тих тихих пляжів, де Ви можете розслабитись і насолоджуватися морем і сонцем в абсолютному спокої. На острові проживає всього 4,000 чоловік, Саліна є об’єктом Всесвітньої спадщини через вулкани на острові, але Ви можете не хвилюватися, бо тут не було виверження протягом 13,000 років. Фактично, єдиний вплив, який вулкан справив на острів, це ланцюг скель, що спускаються прямо до води.

3. Віареджіо, Тоскана.

Тоскана відома своєю горбистою сільською місцевістю і виноробством, але тут також є безліч пляжів, кращим з яких є Віареджіо. Місто – морський курорт, де щороку в кінці березня проходить карнавал. Тут завжди сонячно, з мінімальними опадами і ніжною вологістю. Середня температура в Віареджіо дорівнює приблизно 20 градусам, таким чином, це – ідеальне місце для пляжного відпочинку. Серед пляжів Італії це місце підійде для людей з ніжною шкірою, для відпочинку з дітьми, а також для любителів старовинної архітектури.

4. Пляж Самсон, Тоскана.

На невеликому острові Ельба біля прибережного міста Пйомбіно знаходиться одне з тих рідкісних місць абсолютної краси і спокою. Це найбільший острів в архіпелазі, з ідеальною літньою температурою і кліматом. Якщо Ви хочете влаштувати собі пляжне свято і отримати хороший загар, то пляж Самсон – саме те, що потребуєте. Крім красивих пам’яток у острова також багата історія.

5. Пляж Термолі в Молізі.

Якщо Ви знаходитесь в пошуках бюджетного відпочинку, то зверніть уваги не нескінченну берегову лінію Молізе, яка останнім часом стала одним з найпопулярніших туристичних напрямків. З безліччю ресторанів, кафе, готелів, цей туристичний місто підійде для молодих сімей та любителів інтенсивного відпочинку. Тим не менш, тут ще не настільки шумно і багатолюдно, як на інших островах Італії, і пляж Термолі служить тому підтвердженням.

6. Віньянотіка в Апулії.

«Вражаюче» – ось та фраза, якою можна описати мальовничий Пляж Віньянотіка в Апулії . Комбінація чистих пісків і високих білих круч, разом з м’яким сонцем і ласкавим морем. Тут можна засмагати на пляжі, або сховатися від сонця в тіні круч. Є багато пам’яток поблизу, і більшість з них в межах пішохідної прогулянки.

7. Коста Смеральда.

Назва цього місця буквально перекладається, як Смарагдове Узбережжя, з пляжем більш ніж одну милю завдовжки. Це місце для виняткового відпочинку заможних людей. Гольф-клуби, приватні літаки, вертольоти і звичайно, нескінченні білі піски – ось чому безліч знаменитостей вибирають цю частину світу, щоб розслабитися і відпочити. Приватне життя – те, за що Ви платите тут, тому навіть у піковий сезон місця завжди буде предостатньо.

8. Пляж Ла Пелосі, Сардинія.

За багатьма чинникам цей пляж Італії схожий більше на Карибський, ніж на Середземноморський. Є щось інтригуюче в синьому кольорі води, який відводить від думки, що Ви все ще перебуваєте в Європі. М’який піщаний вхід в морі абсолютно пологий, тому сюди можна спокійно їхати з дітьми. У серпні тут дуже багато людей, але якщо Ви шукаєте прекрасне місце поза піком сезону, то цей пляж для Вас.

9. Пляж Моделло, Сицилія.

Це типове італійське прибережне місто, з його старовинними пляжами, красивими білими пісками і міською набережною. Все, в чому Ви потребуєте, буде тут просто біля Вашого порогу. У Моделло завжди панує спокійна і дружня атмосфера, на відстані всього в 30 хвилинах їзди з Палермо. Навіть якщо Ви приїхали для відпочинку на пляжі, відвідайте місцеві ресторанчики, де свіжих морепродуктів завжди удосталь.

10. Пляж Кала-Маріола, Сицилія.

Бірюзові води і великий пляж – у цього місця є все, що потрібно для ідеального відпочинку. Багато хто називав Кала-Маріола своїм улюбленим пляжем всіх часів. Є кілька скель, щоб піднятися наверх і насолодитися вражаючим видом, а для любителів підводного плавання завжди знайдеться грот, щоб попірнати.

Пляжі Італії не знаходяться на вершинах рейтингів кращих пляжів в світі, але для тих, хто хоче поєднати огляд визначних пам’яток Італії з відпочинком на морі, ці місця будуть просто ідеальні.