10 лайфхаків, які допоможуть розпланувати власний бюджет
З розподілом коштів, як з візитом до стоматолога: зуб вже болить, але візит чомусь відтягується. Потім хочеться все змінити в останній момент та відмотати...
5 книжкових новинок, які варто прочитати восени
Книжки цього огляду - як на підбір свіжі, гарячі і вселяють надію на краще. Чи може бути інакше, якщо вашій увазі пропонують екзотичний австралійський...
16 симптомів, на які ми не звертаємо уваги, а даремно
1. Втома
Втомлюватися стало навіть у певній мірі модно: це означає, що людині доводиться багато працювати і мало спати. Але якщо втома не покидає навіть...
5 природних ресурсів на Землі, які стрімко виснажуються
Планета Земля багата на природні ресурси, які дають нам все необхідне для життя: від їжі та води до енергії та будівельних матеріалів. Проте, деякі...
10 цікавих місць, де знімалися знамениті фільми (фото)
Пропоную Вам помандрувати разом з улюбленими акторами, зануритися в місця, де знімалися наші улюблені фільми і дізнатися про них деякі подробиці! У більшості з нас...
Українські «суперфуди»: 5 локальних продуктів, які містять багато корисних компонентів
Де шукати «суперфуди» — у магазині чи, можливо, у власній коморі? Спільно з кандидаткою біологічних наук Оленою Лівінською ресурс berezhy-sebe.com розповів про 5 популярних українських...
Штучний інтелект навчився перетворювати начерки обличчя в моторошні портрети
Сервіс pix2pix використовує штучну нейронну мережу, щоб перетворити чорновий начерк в фотореалістичний портрет.
Результат обробки по стилю нагадує олійні портрети і одночасно кадри з фільмів...
Зліт “Мрії” показали з кабіни пілота: яскраве відео
У мережі з'явилось відео, на якому з кабіни пілота показано зліт найбільшого та найпотужнішого у світі літака "Мрія".
На офіційній сторінці ДП "АНТОНОВ" у соцмережі...
Автентичний рецепт борщу на буряковій заквасці 1830 року: чим він відрізняється...
Борщ – це особлива українська страва, яка є невіддільною частиною нашої гастрономічної культури. За сотні років його рецепт зазнав численних трансформацій.
Нещодавно на гастро-історичному каналі...