5 серіалів вересня, які не можна пропустити: нові історії «Зоряних воєн», «Володаря перснів» та інші новинки

1456

Час готуватися до осінніх романтичних вечорів за переглядами серіалів, бо літо з його прогулянками й шаленим ритмом уже завершується. Початок осені порадує приквелом «Володаря перснів» та кількома новими стрічками. Ставте нагадування, щоб не пропустити найочікуваніші серіали:

1. «Володар перснів. Кільця влади» (“Lord of the Rings: Rings of Power”), 2 вересня на Amazon Prime Video

Приквел легендарних «Володаря перснів» та «Хобіта» перенесе нас за тисячі років до боротьби за Середзем’я. Ми побачимо сходження Саурона, останнє об’єднання людей з ельфами та як були викувані персні влади. У серіалу є всі шанси стати найдорожчим в історії, але для поціновувачів творів Толкіна це виправдана ціна.

2. «Американський жиголо» (“American Gigolo”), 9 вересня на Showtime

Джуліан Кей відсидів 15 років за вбивство й тепер шукає себе в Лос-Анджелесі. Чоловік розшукує, хто ж підставив його багато років тому та прагне возз’єднатися з коханою Мішель.

3. «Зміїна королева» (“Serpent Queen”), 11 вересня на Starz

Мінісеріал про епоху Відродження та знакову постать Катерини Медічі. Шлях королеви Франції до престолу був непростим: життя на вулиці, заміжжя у 14 років, зради. Інтриги й пристрасті при дворі існували весь час. Якими при цьому збереглися спогади про королеву зі зміїним серцем? Побачимо в серіалі за книгою Леоні Фрід.

4. «Оповідь служниці» (“The Handmaid’s Tale”), 5 сезон, 14 вересня на Hulu

Гілеад не забуває гріхи. Як би не хотілося стати іншою людиною та змити кров, рано чи пізно прийде час розплати. Головна героїня Джун зійдеться в битві з Сиреною та всією тоталітарною республікою, з якої дивом вирвалася. Екранізація бестселера Маргарет Етвуд уже отримала безліч нагород, але продовжує дивувати фанатів. Куди приведе доля Джун та чи зможе вона спокутувати власні гріхи?

5. «Зоряні війни: Андор» (”Star Wars: Andor”), 21 вересня на Disney+

Сага «Зоряні війни» знаходить нові продовження, на які чекають фани. У червні ми побачили життя Кенобі серед пустелі. Цього разу чекаємо сагу про капітана Кассіана Андора — офіцера розвідки Альянсу, який допомагав викрасти креслення Зірки смерті. Серіал розповість про зародження руху повстанців та вождя Республіки.

Готуйте теплий попкорн, збирайте друзів та вмикайте серіали з добірки. Фантастичні світи, гумор та інтриги допоможуть відволіктися та перепочити. Перегляд нових серій одразу береже вас від спойлерів, тож зберігайте список та насолоджуйтеся!

автор Катя Вогник спеціально для vsviti.com.ua