5 книг, які варто взяти з собою у відпустку

1483

Літо — найкращий час відволіктись від рутинних справ і зробити невеличке перезавантаження — піти у відпустку. Саме на таких канікулах у вас нарешті буде час на читання книг, що дозволить зробити відпочинок наповненим і корисним.

А оскільки зі зборами до відпочинку часу зазвичай небагато – ми потурбувались про вас і зробили підбірку ТОП-5 книг, які варто взяти з собою у відпустку цього року.

“Львів — одне велике ліжко”, Сергій Топольницький

book.sergunik.name

11 історій про Львів, час і секс, які показують одне із найбільш красивих міст України з доволі несподіваного боку. Пікантні, відверті, але водночас ніжні та чуттєві історії допоможуть зробити ваше літо більш гарячим. Як варіант, кожного дня відпустки можна читати нове оповідання.

“Проект Розі”, Грем Сімсон

knygarenka.com

Це весела і мила історія про те, як успішний вчений-генетик робить спроби зробити експеримент над коханням. Він залучає цифри, аналітику та науковий підхід до пошуку ідеальної дружини. Чи піддається це почуття розрахункам — ви зможете дізнатись, обравши для читання цю книгу.

“Джонатан Лівінгстон, Мартин”, Ричард Бах

ookaddictlady.blogspot.com

Нова сучасна притча, в якій кожен щось зможе відчитати щось важливе для себе. Відпочинок — час для переосмислень всього і ця книга чудово допоможе подивитись на навколишній світ та на себе, ще раз згадати про свої мрії і про те, що насправді не існує нічого недосяжного.

“Уна і Селінджер”, Фредерік Бегбедер

yakaboo.ua

Дуже цікаво читати цю книгу буде тим людям, яким подобається повість “Над прірвою у житі”. Селінджер, як культовий письменник теж страждав від нерозділеного кохання до Уни, яка згодом стала дружиною Чарлі Чапліна. Заплутана історія, факти та вигадки – вам точно не буде нудно.

“Теплі історії для неї”, Святослав Черній

yakaboo.ua

Книга, в якій ви знайдете історії з одного боку ніяк не пов’язані між собою, а з іншого — всі вони з головною темою любові понад усе. Кожне оповідання залишить вам приємний післясмак, ніби ви провели сеанс медитації. Також можна розділити оповідання на різні дні відпочинку.

Описані книги компактні, вони не займуть багато місця у валізі, але наповнять вас світлими емоціями, надихнуть та зможуть додати яскравих фарб вашому відпочинку. Але якщо раптом з відпусткою цього року у вас не складеться — все одно ці книги варто додати в план для прочитання. Адже хороші історії роблять і нас трішки кращими.

Автор Вікторія Бабенко спеціально для ВСВІТІ