Знаменитості з добрим серцем

1078

Дивлячись на зірок світової величини, на їх світські раути і гламурні фотосесії, складається враження, що їм немає діла до простих людей. Звичайно, до більшості знаменитостей це відноситься повною мірою, але що вже говорити, звичайні люди теж не часто допомагають своїм ближнім, не кажучи вже про селебріті. Проте серед зірок чимало тих, чиє велике серце не зачерствіло від популярності і вони раді доводити це своїми добрими вчинками.

Стів Бушемі

Перш ніж зробити успішну кар’єру в Голлівуді, актор Стів Бушемі працював пожежником у Нью-Йорку. Після терористичних атак 11 вересня Бушемі повернувся до Департаменту пожежної охорони Нью-Йорка і працював по 12 годин на день протягом тижня разом з іншими нью-йоркськими пожежниками, розбираючи уламки Всесвітнього торгового центру. Стів навіть відмовився від інтерв’ю, тому що він сказав, що робив це не для самореклами.

Колін Фаррелл

Під час зйомок фільму «Рекрут» у Торонто радіоведучий оголосив конкурс, сказавши, що дасть 1000 доларів будь-якій людині, якій вдасться привести Коліна Фаррелла на радіостанцію. Цей конкурс засмутив Коліна, тому як він вважав його втручанням у своє особисте життя. Проте актор вирішив укласти угоду з бездомним чоловіком на ім’я Дейв, дозволивши йому привести себе на радіостанцію, щоб Дейв міг отримати 1000 доларів. Через кілька років Колін повернувся у Торонто і знайшов Дейва. В кінцевому підсумку це допомогло йому в корені змінити своє життя і стати на ноги.

Зак Галіфіанакіс

Перш ніж Зак Галіфіанакіс зробив успішну кар’єру в Голлівуді, він часто відвідував пральню Fox в Санта-Моніці, де познайомився і потоваришував з 87-річної Елізабет «Мімі» Хайст, яка жила в пральні на чайові, які їй давали люди за допомогу в пральні. Зак перестав відвідувати пральню після успіху фільму «Похмілля у Вегасі», але, коли він дізнався, що Мімі стала бездомною, він вирішив допомогти. Зак зняв для неї квартиру і продовжує оплачувати всі її рахунки. Він також брав Мімі з собою на кінопрем’єри фільмів «Похмілля 2: З Вегаса в Бангкок», «Брудна кампанія за чесні вибори» і «Похмілля: Частина III».

Том Круз

У 1996 році Том Круз став свідком аварії, в якій водій збив дівчину і поїхав. Він зупинився, викликав швидку допомогу і побув з жертвою, поки швидка не приїхала на місце події. Потім Круз поїхав за швидкою допомогою в лікарню, щоб переконатися, що з дівчиною все у порядку. Коли він дізнався, що у дівчини немає страховки, він оплатив її лікарняний рахунок на 7000 доларів.

Кіану Рівз

Коли Кіану Рівз вів переговори про поділ прибутку за другий і третій фільми «Матриці», він вирішив віддати частину свого прибутку людям з команди спецефектів і костюмів, бо вважав, що вони це заслужили. У кінцевому підсумку вийшло, що Кіану віддав своїм співробітникам приблизно 75 мільйонів доларів.

Мерилін Менсон

Мерилін Менсон відомий як «князь темряви», але у музиканта, мабуть, золоте серце. У 2000 році музикант відвідав підлітка з термінальною стадією раку в його будинку. Менсон приніс купу пам’ятних речей для хлопчика і пробув у його будинку протягом декількох годин. Вони поговорили, пограли у відеоігри, зіграли на гітарі і читали комікси. Хлопчик помер через три тижні і був одягнений у майку Меріліна Менсона в момент своєї смерті.

Бредлі Купер

Під час зйомок фільму «Мій хлопець – псих» у Філадельфії Бредлі Купер купив сотні зимових пальто для бездомних людей і особисто роздав їх. Коли бездомний чоловік зробив Бредлі комплімент з приводу пальто, яке було на ньому, Купер зняв пальто і віддав його цій людині.

Учасники групи Metallica

Маргарет, 85-річна жінка, привернула увагу групи Metallica у 2009 році, коли спливла історія про те, що вона вважала, що музика групи допомогла їй в битві з раком. Хлопці запросили Маргарет на свій вже розпроданий концерт і перед виступом провели 85-річну жінку за лаштунки. Кожен учасник Metallica приділив їй увагу, а під час шоу соліст Джеймс Хетфілд (James Hetfield) присвятив Маргарет пісню «Nothing Else Matters».

Кріштіану Роналду

У березні 2014 року одна сім’я написала лист Кріштіану Роналду, попросивши у нього пару підписаних кросівок і майку. Їм потрібні були ці речі, щоб продати їх на аукціоні і оплатити операцію своїй 10-місячній дитині. Малюкові потрібна була операція, щоб вижити, а ціна операції становила 66 тисяч євро. Роналду послав їм підписані кросівки, майку і чек на 83 000 євро.

Джоан Роулінг

Персонаж книги про Гаррі Поттера Наталі Макдональд отримав своє ім’я в пам’ять про реальну дівчинку, яка написала лист Джоан Роулінг. Наталі була хвора на лейкемію і боялася не дочекатися виходу книги «Гаррі Поттер і Кубок вогню». Вона дуже хотіла дізнатися, що ж станеться з Гаррі у новій книзі, і просила письменницю розповісти про це. Джоан – дуже добра жінка і відповіла їй, але за день до цього дівчинка померла, так і не дізнавшись, що станеться з Гаррі. Письменниця дала одній героїні книги ім’я цієї дівчинки і відвідала її батьків, подарувавши їм книгу з автографом.



• не пропусти