Nubia привезе на MWC 2019 смарт-годинник з гнучким дисплеєм

    78

    Nubia продовжує шукати себе і експериментує з різними пристроями. Так, в минулому році крім традиційного оновлення модельного ряду смартфонів, компанія представила парочку ігрових мобільників і дводисплейний Nubia X. А як бонус на IFA 2018 виробник показав концептуальний смартфон-браслет Nubia.

    Вчора глава компанії повідомив про те, що вони мають намір приїхати на MWC 2019 і все для того, щоб показати свою концепцію смартфона з гнучким екраном. Обіцяно, що його виконання буде відрізнятися від того, що пропонують Royole і Xiaomi, а основне гасло «Nubia думає інакше». Обіцяний практичний і гнучкий гаджет, який буде органічно виглядати на зап’ясті.

    Про який пристрій йдеться, топ-менеджер не уточнив. Передбачається, що на виставці в Барселоні покажуть доопрацьований варіант Nubia.

    Нагадаємо, що ранній прототип був виконаний у формі широкого браслета, який володіє гнучким екраном з підтримкою сенсорного управління. На той момент це був гібрид фітнес-трекера і телефону, а також він мав мініатюрну камеру для фото.

    Якого прогресу досягли інженери за минулий з моменту IFA 2018 час, побачимо на форумі MWC 2019.



    • інші новини