Стало відомо, скільки коштуватиме Redmi Go в Європі

    164

    Минулого тижня в мережі з’явилися зображення і характеристики смартфона Redmi Go. За фактом в 2019 році користувачам хочуть запропонувати вже знайомий їм Xiaomi Redmi 5A, але тепер з урізаним об’ємом пам’яті, гіршою камерою і на стоковому Android. При такому розкладі питання ціни виходить на перший план. Саме цінник стане визначальним при завоюванні лояльності покупців. Авторитетний ресурс WinFuture назвав вартість смартфона.

    За інформацією джерела ціна Redmi Go в Європі буде трохи менше ніж 80 євро, а на прилавках магазинів він з’явиться вже в лютому. При такому ціннику смартфон виглядає виграшно на тлі інших Android Go-пристроїв, доступних в Європі, але це дорого за морально застарілий мобільник в нинішньому році.

    Користувач отримає в своє розпорядження апарат, який володіє 5-дюймовим екраном зі співвідношенням сторін 16: 9 і роздільною здатністю 1280х720 пікселів. Він оснащений чіпом Snapdragon 425, 1 Гб оперативної і 8 Гб постійної пам’яті, акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг, фронтальною 5-мегапіксельною камерою і тильною на 8-мегапікселів. Як програмна платформа тут виступає Android 8.1 Oreo Go Edition.



    • інші новини